banner est whatsapp

El Servei d´Ocupació Municipal de l´Arboç va atendre a 2176 persones durant el 2022

L'Arboç, 18/01/2023 19:51:24

Ha donat d´alta a 372 usuaris i usuàries, dels quals 286 són de la vila i la resta dels municipis veïns


El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de l'Ajuntament de l'Arboç ha atès durant el passat l'any 2022 un total de 2176 persones que cercaven feina, es volien formar o tenien algun dubte relatiu a l'ocupació. A més, s'han donat d'alta d'aquest servei 372 nous usuaris dels quals 286 són arbocencs i arbocenques i 86 dels pobles veïns.

Des de la regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de l'Arboç valoren molt la importància d'aquest servei municipal que té per objectiu principal identificar les ofertes de treball existents al municipi i voltants per posar-les en contacte amb les persones donades d'alta d'aquest servei que estan en recerca activa de feina i segons perfil, poder derivar-les a les empreses. Durant aquest any 2022, el SOM ha gestionat un total de 171 ofertes laborals de les quals, 35 persones derivades per aquest servei han estat contractades.

El Servei d'Ocupació també ofereix formació ocupacional i específica del sector, orientació, informació d'interès per a poder graduar-se de la E.S.O., formacions, cursets, així com la derivació de persones amb discapacitat als corresponents centres de treball.

Des del SOM també s'ofereixen una sèrie d'ajuts als emprenedors/es per a obertura de locals, altes d'autònoms/es, ajuts per a contractació de personal i ajuts per als estudiants en relació amb el transport escolar. També es gestionen els programes de Garantia Juvenil, així com plans d'Ocupació provinents del SOC.

Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura els matins d'11:00 h a 13:00 h i les tardes de dimarts i dijous de 16:00 a 18:00 h.

També es pot realitzar la inscripció en línia, a través de la pàgina http://som.arbocenc.org.

Per a més informació podeu trucar al 977.16.71.79


 

Font: 18-1-2023

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat