banner est whatsapp

El 10è concert Pro-Marató de TV3 del grup Les Ombres recapta 1710 euros

L'Arboç, 20/01/2023 13:22:06

Es va celebrar el passat diumenge 15 de gener al teatre El Centre i amb assistència rècord de públic


Foto: Les Ombres en concert (Autora: Laura Andreia Napcori)

El passat diumenge 15 de gener el grup musical "Les Ombres" va oferir un nou concert solidari, el desè, a favor de la 31a edició de "La Marató de TV3" de 2022, dedicada enguany a les malalties cardiovasculars. La venda d'entrades anticipades, de fila zero i a taquilla van sumar una recaptació total de 1710 euros que es destinaran íntegrament a la Marató.

El Centre es va omplir de gom a gom d'un públic totalment entregat que va gaudir de valent d'un ampli repertori amb el millor so i les millors cançons del pop-rock de les dècades dels 60 als 90. "Les Ombres" van estrenar les seves versions de cançons tals com Sirius i Eye in the sky, d'Alan Parsons, No milk today, de Herman's Hermits, Con su blanca palidez, de Procol Harum, La casa del Sol naixent, de The Animals (versió catalana), i Culpable, d'Els Sírexs.

"Les Ombres" és un grup format per Sisco Pomar a la bateria, Josep Josa a la guitarra solista, Jordi Gol al baix i teclats, Jaume Batlle guitarra rítmica i veus, Ricard Ribas a la guitarra, teclats i veus i Pep Ribas com a vocalista, i que aquesta vegada van comptar amb l'actuació d'artistes convidats. Hi van participar Miquel Carpena a la guitarra, la vocalista vendrellenca Griselda Ramon i la Coral Ressò de l'Arboç que va interpretar dos temes acompanyada pel grup.

En l'àmbit tècnic, la il·luminació va anar a càrrec de Josep M. Arnan, el so de la mà de Pau Josa, la imatge per Julià Albornà i l'attrezzo a càrrec de Joan Serres i Joan Mañé. El disseny del programa i el cartell a càrrec de Joan Cruanyes i la fotògrafa Laura Andreia Napcori.

Aquest concert benèfic ha comptat una vegada més amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat