banner est whatsapp

El Penedès Marítim presenta a l´Arboç els actes del Carnaval 2023 i amb el retorn a la normalitat i el retrobament

L'Arboç, 27/01/2023 11:11:32

Calafell, Cubelles, Cunit, el Vendrell i l´Arboç presenten un programa conjunt per gaudir d´un gran cap de setmana


El Penedès Marítim presenta a l'Arboç els actes del Carnaval 2023 amb el retorn a la normalitat

L'Auditori de l'Arboç va esdevenir aquest matí de dijous l'escenari de la presentació conjunta del programa d'actes del "Carnaval 2023 al Penedès Marítim", que se celebrarà el cap de setmana del 17 al 19 de febrer. Els carrers del Vendrell, Calafell, l'Arboç, Cunit i Cubelles tornaran a acollir les disfresses, les carrosses i les comparses sense mascaretes tres anys després, recuperant totalment la normalitat.

Normativa comuna.
Un dels aspectes a destacar és l'harmonització dels criteris i la normativa per a participar en qualsevol de les rues dels municipis del Penedès Marítim.

Horaris compatibles.
Un altre aspecte important és la coordinació d'horaris perquè tant els participants puguin prendre part a totes les rues i el públic en pugui gaudir. Així, el Vendrell ha avançat la rua del divendres 17 de febrer a les 18.30 hores, mentre que la de Segur de Calafell començarà a les 22.00 hores. El dissabte, Cunit celebrarà la seva a les 18.30 hores igual que Cubelles i la de Calafell Platja serà a les 22.00 hores. Diumenge al matí a les 12 h serà a l'Arboç i a la tarda a les 17 h a Calafell poble i platja.

"Treballar conjuntament és el que ens ha ajudat a tirar endavant la celebració en moments difícils i ens dona rellevància per convertir-se en un esdeveniment turístic rellevant", ha apuntat Joan Sans, alcalde de l'Arboç.

"Ens motiva molt poder tornar a celebrar el carnaval amb total normalitat i esperem que tothom pugui gaudir de la festa amb responsabilitat" ha expressat la regidora de Festes de l'Arboç, Sònia Magrané.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat