banner est whatsapp

El 30è Cros Escolar de l´Arboç se celebrarà el diumenge 12 de febrer

L'Arboç, 01/02/2023 10:52:46

Aquesta prova, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començarà a les 11 del matí a la zona mestral, als carrers que hi ha entre l´Institut i l´estació de ferrocarril


El diumenge 12 de febrer l'Arboç celebrarà el XXXè Cros Escolar. Aquesta prova, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començarà a les 11 del matí a la zona mestral, als carrers que hi ha entre l'Institut i l'estació de tren de l'Arboç.

Es pot fer la inscripció anticipada a un preu de 3 € o bé in situ al mateix dia de la prova fins als 15 minuts abans de l'inici a un preu de 5 € i limitat a un màxim de 25 dorsals. Per fer la inscripció anticipada cal emplenar el full d'inscripció i enviar-lo per correu electrònic al croscebp@gmail.com amb el justificant de pagament de la transferència al núm. de compte que s'indica al full d'inscripció.

Per a més informació podeu dirigir-vos a croscebp@gmail.com Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya. S'espera que la prova esportiva compti amb una participació al voltant dels 400 esportistes, des dels 3 anys fins a la categoria de majors de 18 anys.

L'organització d'aquest esdeveniment esportiu és una iniciativa de l'AMPA de l'Escola Sant Julià de l'Arboç juntament amb el centre docent, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç i el Consell Esportiu del Baix Penedès.

Descarregar el full d'inscripció aqui

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat