banner est whatsapp

La Rua de Carnaval de l´Arboç d´aquest diumenge 19 de febrer comptarà amb la participació de gairebé 4000 persones

L'Arboç, 14/02/2023 18:40:58

Hi desfilaran una trentena de carrosses i sis comparses d´arreu del Penedès. Tres carrosses són arbocenques.


Aquest diumenge 19 de febrer a partir de les 12 del migdia, se celebrarà la Gran Rua de Carnaval del Penedès Marítim a l'Arboç. S'esperen una trentena de carrosses i 6 comparses amb un total de 3.900 participants d'arreu del Penedès. Hi participaran 3 carrosses de l'Arboç

Enguany és una edició de recuperació total de la vida social, festiva i cultural que tant caracteritza la nostra vila.

Aquest any, per tal d'actualitzar i millorar la festa i augmentar la seguretat, s'ha modificat el recorregut de la Rua de Carnaval 2023. Aquesta recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa començant a l'Avinguda M. Cinto Verdaguer, seguirà pel C. Major, plaça de la Vila, Rambla Gener, C. Rafael Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, i finalitzarà al Passeig Panxita aproximadament a les 2 de la tarda.

Per als més petits, la festa tindrà la seva pròpia rua infantil de l'escola bressol municipal aquest divendres 17 de febrer a 3/4 d'11 del matí. Començarà al Carrer Hospital (Davant de l'As d'Oros) i anirà fins a la Rambla Gener, continuant pel carrer Major i finalitzant al davant de l'Ajuntament.

Per tercera vegada la Rua del Carnaval de l'Arboç forma part del Carnaval del Penedès Marítim conjuntament amb els carnavals del Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles.

Tots els actes del Carnaval estan organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç, que fa una crida a tothom per gaudir d'aquesta festa amb civisme i responsabilitat.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat