banner est whatsapp

L´Arboç acollirà una trobada de cotxes clàssics el 26 de març. Qui tingui un vehicle anterior al 1990 s´hi pot inscriure

L'Arboç, 16/02/2023 10:09:20

Hi participaran més d´un centenar de vehicles històrics i comptarà amb un mercat de col·leccionisme i de recanvis de segona mà


L'Arboç acollirà el diumenge 26 de març a partir de les 10 del matí, una trobada de vehicles clàssics i històrics. Serà la primera trobada d'aquestes característiques que se celebrarà a la vila i que concentrarà més d'un centenar de vehicles de diferents marques i models construïts abans de l'any 1990.

El parc automobilístic se situarà al Parc de Santa Llúcia i podrà ser visitat pel públic. A més, hi haurà un mercat de recanvis de segona mà i articles de col·leccionisme del món del motor.

Tots els participants rebran un dorsal commemoratiu de la primera trobada i podran gaudir d'un esmorzar gratuït pel conductor i amb un cost de 5 € pels acompanyants. A més, hi haurà entrega de trofeus.

Durant tot el matí hi haurà servei de bar i música en viu amb el grup "The Jungle Boogies", que farà un tribut a la música pop-rock dels anys vuitanta. Els propietaris de vehicles clàssics o històrics que hi vulguin participar en aquesta trobada es poden inscriure trucant als telèfons 617565035 / 686349821. Val a dir que les places són limitades.

Aquest esdeveniment està organitzat per la regidoria de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç conjuntament amb l'associació Seat Clàssics.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat