banner est whatsapp

L´Arboç commemora el Dia Internacional de les Dones 2023 amb diversos actes

L'Arboç, 02/03/2023 11:03:10

S´ha programat una taula rodona sobre les etapes de la vida de la dona, una obra de teatre d´humor en clau femenina i una excursió cultural a Barcelona amb visita a La Pedrera i un dinar


La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració de l'Associació de Dones Arbocenques ADA, organitza tot un seguit d'actes per a commemorar el Dia Internacional de les Dones 2023.

El pròxim dimecres 8 de març a les 6 de la tarda, a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura, tindrà lloc una taula rodona sobre "Les etapes a la vida de la dona", a càrrec d'Olga Colet, metgessa del Grup de Salut Comunitària del CAP de l'Arboç, i Verónica Marin, secretària d'igualtat d'UGT Tarragona. Moderarà Susana Arias, psicòloga sanitària de l'Ajuntament de l'Arboç.

Tot seguit es farà la lectura del Manifest a càrrec de Pepita Soler, directora Emèrita de l'Escola de Puntaires de l'Arboç.

El dijous 9 de març a les 7 de la tarda, al teatre El Centre, es representarà "Elles #cosasdechicas", una obra d'humor en clau femenina a càrrec de la companyia "La Melancòmica". L'entrada és gratuïta, però cal fer la reserva a la Casa de Cultura fins a esgotar localitats. Les places són limitades

Per divendres 10 de març s'ha organitzat una excursió Cultural a Barcelona. La sortida en autocar serà a 2/4 de 10 del matí des de la plaça de Catalunya. Al matí es visitarà La Pedrera, tot seguit es dinarà i en acabar es farà una passejada per la ciutat.

Per inscripcions cal apropar-se a l'Auditori Municipal el dilluns 6 i dimarts 7 de març d'11 a 12 del matí, i el preu és de 25 € per persona.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat