banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà la 10a Fira Modernista del Penedès el cap de setmana del 15 i 16 d´abril

L'Arboç, 08/03/2023 10:35:42

Serà una edició molt especial amb una presència rècord de personatges i grups ambientats, amb nous actes, i moltes visites programades al patrimoni modernista de la vila


Ja han començat els darrers preparatius de la desena edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l'Arboç els propers 15 i 16 d'abril.

Es tractarà d'una edició molt especial que comptarà amb una presència rècord de personatges i grups ambientats, amb nous actes, i moltes visites programades al patrimoni modernista de l'Arboç. Un esdeveniment que s'espera que porti molts visitants a la vila de l'Arboç, que durant uns dies ostentarà la capitalitat cultural de la Vegueria del Penedès.

En properes insercions s'aniran desvelant més novetats i activitats de la X edició de la Fira Modernista del Penedès. Aviat es podrà consultar el programa oficial de la X Fira Modernista del Penedès a la plana web de l'Ajuntament de l'Arboç www.arbocenc.cat i als perfils de l'Ajuntament de l'Arboç a les xarxes socials.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat