banner est whatsapp

Aquesta setmana es donaran per acabades les obres de Can Freixes

L'Arboç, 22/02/2011

L´alcalde va reunir ales 28 entitats locals i els va ensenyar com ha quedat l´edifici


Aquesta setmana es donaran per enllestides les obres de rehabilitació de Can Freixes. Per això, el passat dissabte 18 de febrer l’alcalde de l’Arboç, Carles Ribé va reunir a les 28 entitats locals i els va explicar com ha quedat l’equipament, l’ús que si li donarà, així com de quina manera s’anirà omplint de serveis.

De moment, segons ha explicat l’alcalde, “durant el mes de març els jubilats estrenaran llar de jubilats i els Minyons de l’Arboç ja podran anar a fer els seus assajos. A partir d’aquí, paulatinament s’aniran adequant la resta d’espais, fins donar cabuda a la resta d’entitats de la vila en el que serà l’hotel d’entitats, així com l’espai jove”.

La remodelació de Can Freixes s’ha portat a terme salvaguardant els aspectes tipològics rellevants d’acord amb la catalogació d’edifici històric. L’edifici reformat té una superfície construïda total de 1.232,80 m2, consta de 4 plantes, i la directriu del projecte ha estat la salvaguarda dels valors culturals i patrimonials de l’edifici una vegada identificats els valors arquitectònics d’acord amb l´Estudi Tipològic.

L’equip de govern es mostra satisfet perquè aquest espai social i cultural per a totes les edats ja és una realitat en breu. L’alcalde, Carles Ribé, ha explicat que “malgrat la greu situació econòmica que estem vivint, l’Arboç és viu i es continuen tirant projectes endavant, com aquest”.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat