banner est whatsapp

L´Arboç acull aquest diumenge la seva 1a trobada de cotxes clàssics amb més de 150 vehicles inscrits

L'Arboç, 23/03/2023 10:15:17

També hi haurà un mercat de col·leccionisme i de recanvis de segona mà, música en viu i servei de bar a preus populars


Tot a punt perquè aquest diumenge 26 de març i a partir de les 10 del matí, el Parc de Santa Llúcia de l'Arboç es converteixi en un paddock per acollir una trobada de vehicles clàssics i històrics.

Aquesta serà la primera trobada d'aquestes característiques que se celebrarà a la nostra vila i acollirà més de 150 vehicles de diferents marques i models construïts abans de l'any 1990. Un esdeveniment ideal per gaudir amb tota la família del primer cap de setmana de primavera.

El parc automobilístic se situarà al Parc de Santa Llúcia i podrà ser visitat pel públic durant tot el matí. La trobada també comptarà un mercat de recanvis de segona mà i articles de col·leccionisme del món del motor. Cal destacat que durant tot el matí hi haurà servei de bar i música en viu amb "The Jungle Boogies" que farà un tribut a la música pop-rock dels anys 80.

Aquest esdeveniment està organitzat per la regidoria de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç conjuntament amb l'associació Seat Clàssics.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat