banner est whatsapp

L´Arboç disposarà d´una àrea per autocaravanes a partir del segon semestre d´aquest 2023

L'Arboç, 24/03/2023 10:44:32

El conveni per executar el projecte es va signar el passat dilluns 13 de març amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i la Diputació de Tarragona


L'Ajuntament de l'Arboç instal·larà i habilitarà una àrea per a 6 autocaravanes de gran capacitat a l'aparcament del costat de la Piscina Coberta Municipal. Es tracta d'una aposta per captar un tipus de turisme que està a l'alça a Europa. Amb l'entrada en funcionament d'aquesta àrea, l'Arboç formarà part d'una xarxa de zones habilitades per autocaravanes al Penedès que esdevindrà un pol de captació important de turisme.

L'espai comptarà amb servei d'aigua potable, il·luminació, un dipòsit amb punt de recollida d'aigües grises i un espai de pícnic. Aquesta àrea, amb capacitat per a 6 autocaravanes, serà gratuïta i amb arbrat per a generar ombra. Els usuaris podran estar-hi un màxim de 48 hores i el manteniment anirà a càrrec de l'Ajuntament de l'Arboç.

Per a executar l'obra i adequació de l'espai, s'ha rebut una subvenció de 8.000 € que representa aproximadament el 50% del cost total de l'actuació. La resta, fins a 18.083,41 € l'assumirà l'Ajuntament, que preveu tenir l'obra enllestida a finals del segon semestre d'aquest any 2023.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat