banner est whatsapp

Èxit de públic en la 1a Trobada de Vehicles Clàssics de l´Arboç

L'Arboç, 28/03/2023 11:09:50

La van visitar gairebé 2.000 persones i va comptar amb la participació de 200 vehicles


Va estar un diumenge 26 de març esplèndid per donar la benvinguda a la primavera amb temperatures gairebé d'estiu. Una combinació perfecta que va donar com a resultat un gran èxit de participació tant de públic, amb gairebé 2.000 persones, com de participació de vehicles amb 200 cotxes clàssics construïts abans de l'any 1990.

El Parc de Santa Llúcia de l'Arboç es va convertir en un gran paddock amb l'exposició d'autèntiques joies per ser contemplades pel nombrós públic de totes les edats que hi va assistir. A més, per les persones amants del motor, també hi havia un mercat de col·leccionistes i de segona mà de peces i productes relacionats amb l'automobilisme d'època. I per acabar d'arrodonir la trobada, un concert amb el grup "The Jungle Boogies" amb la seva música de tribut al pop-rock dels anys 70 i 80, que va ambientar l'espai com si fóssim als darrers anys del segle XX.

Des de l'Ajuntament han valorat molt positivament aquesta primera edició, que va omplir la vila un diumenge, no només a la zona del Parc de Santa Llúcia, sinó també els diferents carrers amb gent passejant i terrasses plenes. Per això, s'està valorant repetir l'experiència.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la regidoria de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç conjuntament amb l'associació Seat Clàssics.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat