banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç posarà en marxa el nou Espai Jove de Can Freixas el 20 d´abril

L'Arboç, 29/03/2023 10:15:14

Per començar obrirà les tardes de dimarts i dijous de 5 a 8 de la tarda, i comptarà amb jocs de taula, ordinadors, una taula de ping-pong, una PlayStation 4, xarxa d´Internet, dos televisors, a més d´una sala polivalent i d´estudi per a fer activitats


Amb l'objectiu de per donar resposta a una de les demandes del jovent de la vila, recollit al Pla Local de Joventut, l'Ajuntament de l'Arboç posarà en funcionament el nou Espai Jove de Can Freixas, situat al Carrer Hospital, 13, a partir de dijous 20 d'abril. De moment obrirà les tardes de dimarts i dijous de 5 a 8 per als i les joves de l'Arboç.

Aquest projecte serà obert per a tot el jovent a partir de dotze anys, o aquells i aquelles que estiguin cursant 6è de primària al municipi per a treballar les polítiques de joventut en tots els àmbits d'interès d'aquest col·lectiu. Per això, oferirà serveis genèrics i especialitzats pels joves i es coordinarà amb el PIJ Can Rossell de l'Arboç i amb Jove Baix Penedès, ja que es complementen amb les seves activitats.

L'execució d'aquest projecte és per donar resposta a les demandes del jovent de l'Arboç, oferint-los espais per poder gaudir, passar l'estona i socialitzar-se en un entorn segur. L'Espai Jove de l'Arboç també comptarà amb una PlayStation 4, una taula de ping-pong, quatre ordinadors, jocs de taula, connexió de wifi a Internet, dos televisors, una zona comuna amb sofàs i una sala polivalent i d'estudi.

El projecte també busca crear un espai d'integració i educació, que serveixi per detectar possibles problemes entre els joves més vulnerables del municipi. Per això comptarà amb el suport dels educadors de carrer que vetllaran pel bon funcionament de l'espai i estaran en tot moment en contacte amb els professionals de l'Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat