banner est whatsapp

L´Arboç obre les inscripcions de parades per la X Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 29/03/2023 20:37:02

Les persones interessades poden adreçar-se a l´Oficina de Turisme de l´Arboç i formalitzar la seva inscripció o bé enviar un correu electrònic a turisme@arbocenc.cat


L'Ajuntament de l'Arboç ja ha obert el termini d'inscripció a la Fira Modernista del Penedès per aquelles parades gestionades per empreses amb seu física a la vila.

Tots els interessats/es poden adreçar-se a l'Oficina de Turisme de l'Arboç i formalitzar la seva inscripció o bé enviar un correu electrònic a turisme@arbocenc.cat. La data límit per inscriure's com a parada arbocenca a la Fira Modernista conclou el dimarts 11 d'abril a les 11 hores del matí.

Els propers 15 i 16 d'abril la vila de l'Arboç celebrarà la desena edició de la Fira Modernista del Penedès. Un esdeveniment de primer nivell plenament consolidat, en tan sols nou edicions, com un referent a les comarques meridionals i com una de les millors fires temàtiques de Catalunya.

Amb el món de la dansa i el teatre d'època com a eixos temàtics centrals dins el modernisme, les previsions per aquesta desena edició són molt positives i s'espera reeditar el gran èxit, tant de públic com organitzatiu, obtinguts en la darrera edició de la represa.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat