banner est whatsapp

Avui comencen a l´Arboç els actes de la Setmana Santa 2023

L'Arboç, 31/03/2023 10:50:34

Els actes s´estendran fins al 9 diumenge d´abril


L'Arboç celebrarà la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d'actes que comença avui divendres 31 de març i s'estendrà fins al diumenge 9 d'abril. Avui hi haurà la Celebració Comunitària de la Reconciliació a 2/4 de 7 de la tarda, i seguidament a les 8 del vespre, a la Capella dels Dolors, missa i assemblea dels confrares.

El diumenge 2 d'abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc al Sagrat, a 2/4 d'11 del matí, la tradicional benedicció de Rams i, seguidament, l'Eucaristia de Passió a la Parròquia.

Divendres 7 d'abril: Divendres Sant, a les 8 del matí, el Viacrucis acompanyat pels Pretorians Armats de l'Arboç transcorrerà pels carrers de la vila, a les 8 de la tarda a la Parròquia, els solistes de la Coral Polifònica del Vendrell interpretaran el cant Stabat Mater de Pergolesi, i, seguidament, tindrà lloc la processó pels carrers de l'Arboç acompanyats de la Banda Associació Musical del Prat.

Diumenge Sant, 9 d'abril, a la sortida de l'església després de l'eucaristia, el grup de Caramelles de l'Arboç cantarà aquestes tradicionals cançons pels carrers de l'Arboç.

Podeu consultar tots els actes al programa que adjuntem.

Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l'Arboç, la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, el Cos de Portants del Sant Crist i els Pretorians Armats de l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat