banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç finalitza el pipicà del carrer del Nord amb la instal·lació de 4 elements de joc

L'Arboç, 31/03/2023 19:25:55

El nou equipament disposa de font i una doble porta. També s´ha iniciat una campanya de sensibilització per fomentar la recollida d´excrements canins.


L'Ajuntament ha finalitzat aquesta setmana les obres del pipicà situat al carrer del Nord. Aquest té una superfície de 665 m².

Tot i que ja fa unes setmanes que va entrar en funcionament, aquesta passada setmana va finalitzar-se amb la instal·lació de 4 elements de joc pels gossos. L'espai compta amb una tanca perimetral, doble porta per evitar que els animals s'escapin, un abeurador d'aigua pels gossos, 8 arbres per fer ombra i bancs pel descans dels amos.

Aquest espai se suma als pipicans del Parc de Santa Llúcia, i respon a la voluntat de l'Ajuntament de l'Arboç de promoure la tinença responsable d'animals, i de mantenir la vila neta. Amb la mateixa voluntat, l'Ajuntament ha iniciat una campanya de sensibilització per fomentar la recollida d'excrements canins. Per això, facilitarà gratuïtament a tothom les bosses per poder recollir els excrements. Només caldrà recollir-les a l'Àrea de Medi Ambient (3r pis de la Casa de Cultura) de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i dimarts i dijous de 17 h a 19 h.

Amb aquest nou equipament, els animals podran fer les necessitats sense generar molèsties als veïns. El cost total d'aquesta actuació ha estat de 22.600 € que han anat a càrrec de l'Ajuntament.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat