banner est whatsapp

La X Fira Modernista del Penedès comptarà amb un Gran Ball Vuitcentista a l´emblemàtica Giralda de l´Arboç

L'Arboç, 12/04/2023 10:36:24

Se celebrarà aquest dissabte 15 d´abril a partir de 3/4 de 10 de la nit, amb entrada lliure. L´Elenc Artístic Arbocenc col·labora en l´organització


Els balls d'envelat van esdevenir una de les senyes de la identitat cultural de l'etapa modernista a Catalunya. Potser no tan conegut com la seva arquitectura, el moviment modernista va suposar també una autèntica revolució en el món de la música i tot el que l'envolta com el ball i la dansa.

En aquesta desena edició de la Fira Modernista del Penedès, l'Ajuntament ha volgut donar una major rellevància i dinamisme a aquest important acte, que passarà a programar-se a partir d'ara, el dissabte a la nit i es realitzarà en un marc incomparable com és La Giralda de l'Arboç.

A banda del canvi de data i lloc de celebració, també s'ha incidit en la mateixa organització de l'esdeveniment, essent els Xarop de Canya els músics del Ball, i l'Elenc Artístic Arbocenc i el seu competent gabinet tècnic i actoral els encarregats de dinamitzar in situ el Ball, que comptarà amb les peces més clàssiques de l'època, com el ball de fanalets, el ball de la patata, el ball de l'escombra i unes quantes sorpreses.

Tot plegat un acte al qual s'ha volgut dotar de la centralitat que exigia i al qual tothom és convidat a assistir i passar-s'ho d'allò més bé. Tothom ja pot consultar el programa oficial de la Fira Modernista del Penedès a la plana web de l'Ajuntament de l'Arboç www.arbocenc.org, o bé als perfils de les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter de l'Ajuntament de l'Arboç.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Per descarregar el programa d'actes feu clic aquí

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat