banner est whatsapp

Gran presència arbocenca a la X Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 14/04/2023 19:24:57

Hi participaran quatre grups ambientats i quatre entitats locals


Edició rere edició moltes entitats, institucions, i persones de l'Arboç s'han anat animant a participar en la Fira Modernista del Penedès. Una participació que arriba a un punt àlgid en la desena Fira Modernista que comença demà dissabte 15 d'abril.

En l'apartat de l'ambientació, seran quatre els grups arbocencs abillats amb les vestimentes típiques de l'època modernista que es passejaran per la vila durant la fira: Els amics del Rei Josep, Las Chicas del Finde, les Puntaires de l'Arboç i, aquest any com a novetat, la fira també comptarà amb la presència dels membres de l'Elenc Artístic Arbocenc, que delectaran al públic assistent amb unes noves cercaviles ballades.

En l'apartat dels espectacles i la Marató de Teatre d'Època al Carrer, també seran 4 les entitats participants: l'incombustible Elenc Artístic Arbocenc, que oferirà el seu espectacle "Trincadissa Musical"; L'Embruix que explicarà les ja tradicionals "Llegendes Modernistes" el dissabte a les 20.15 h, i que escenificarà les seves "Històries del Modernisme" el diumenge al migdia; L'Escola Sant Julià i la seva Orquestra Infantil, que oferirà el seu "Concert de mans petites" el diumenge a les 17.15 h; i per últim l'Escola de Dansa Estudi, que omplirà de dansa la plaça de la vila amb el seu espectacle "Els Somnis també ballen" el diumenge a les 18.35 h.

Hom pot consultar el programa oficial de la Fira Modernista del Penedès a la pàgina web de l'Ajuntament de l'Arboç, o bé als perfils de les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter de l'Ajuntament de l'Arboç i de l'Arboç Turístic.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat