banner est whatsapp

Per Sant Jordi, teatre a l´Arboç

L'Arboç, 17/04/2023 10:20:28

El grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès representarà l´obra "Ofici de tenebres"


El pròxim diumenge 23 d'abril, diada de Sant Jordi, el grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès representarà l'obra "Ofici de tenebres", de Joan Rusiñol. L'obra començarà a les 7 de la tarda i tindrà lloc al Teatre del Centre Parroquial de l'Arboç.

Ofici de tenebres és un thriller moral que comença amb la condemna a la presó d'un home, que després de complir 30 anys de reclusió per terrorisme, es retroba amb la seva família en una ciutat europea. Es troba amb la sorpresa que la seva dona, també membre de l'organització terrorista i a qui creia morta, és viva i té un fill. Una trama detectivesca i religiosa en la qual la consciència del bé i del mal tortura els protagonistes. Res és el que sembla. Desig, memòria, fe, compromís, lluita quotidiana, amor, idees, revolució... formen un mosaic de temes i conceptes per als quals s'han d'enfrontar de nou en la sobrevinguda situació.

Dirigida per Llorenç Rafecas, l'obra està protagonitzada per Joan Mitjans, Sílvia Busqueta, David Guillén, Mar Mitjans i Pau Font. L'escenografia és d'Hermini Mampel, que comptarà amb la col·laboració tècnica de l'Elenc Artístic Arbocenc. L'obra és apta per majors de 12 anys.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital 20 de l'Arboç, o bé reservar-les trucant al telèfon 619742092.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat