banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà la diada de Sant Jordi aquest diumenge amb actes per a petits i grans

L'Arboç, 20/04/2023 10:39:35

Contacontes, tallers infantils i teatre


 🌹🦎🛡📖 L'Arboç celebrarà la tradicional diada de Sant Jordi que recau aquest diumenge 23 d'abril amb diferents actes per a totes les edats.

Els carrers de la vila també es vestiran amb els colors i l'ambient d'aquesta important diada del calendari festiu i tradicional català, amb les tipiques parades roses i de llibres a càrrec dels comerços locals, i en un dia on es preveu un temps estable amb sol i cel clar gran part de la jornada. La temperatura estarà al voltant els 24 de màxima, la humitat serà moderada i el vent feble en forma de brises.

A les 11 del matí a la plaça de Catalunya, es representarà un contacontes infantil a càrrec de la Porta de Fusta, amb el conte "Un sant Jordi diferent". En acabar, a la mateixa plaça Catalunya, es faran tallers infantils i es pintaran cares a tots els assistents fins a 1/4 de 3 de la tarda. L'activitat és gratuïta i està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç.

A les 7 de la tarda, al Teatre del Centre Parroquial de l'Arboç, es representarà l'obra "Ofici de Tenebres", a càrrec del Grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès.

"Ofici de tenebres" és un thriller moral que comença amb la condemna a la presó d'un home, que després de complir trenta anys de reclusió per terrorisme, es retroba amb la seva família en una ciutat europea. Es troba amb la sorpresa que la seva dona, també membre de l'organització terrorista i a qui creia morta, és viva i té un fill.

Dirigida per Llorenç Rafecas, l'obra està protagonitzada per Joan Mitjans, Sílvia Busqueta, David Guillén, Mar Mitjans i Pau Font. L'escenografia és d'Hermini Mampel, que comptarà amb la col·laboració tècnica de l'Elenc Artístic Arbocenc. L'obra és apta per majors de 12 anys.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital 20 de l'Arboç, o bé reservar-les trucant al telèfon 61974209. Organitza l'Elenc Artístic Arbocenc amb la colaboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat