banner est whatsapp

Primera actuació de la temporada dels Minyons de l´Arboç

L'Arboç, 20/04/2023 19:58:29

En el marc de la Diada Prèvia de Sant Jordi organitzada pels Bordegassos de Vilanova


©Fotos: Eduard Kemperman

El passat diumenge 16 d'abril, a la plaça de Charlie Rivel de Vilanova i la Geltrú, els Minyons de l'Arboç van encetar la nova temporada castellera amb moltes ganes i novetats.

En el marc de la Diada Prèvia de Sant Jordi organitzada pels Bordegassos, van actuar conjuntament amb els amfitrions, els Castellers d'Esparreguera i els Castellers d'Esplugues. La diada va començar a les 12 del migdia tal com estava previst.

Va ser una molt bona jornada per a les quatre colles, que augura una temporada molt prometedora. Cap llenya i castells molt segurs van ajudar a fer del dia tota una festa.

Per part dels Minyons de l'Arboç, fins a 9 nous fitxatges s'estrenaven a plaça: al tronc, a la pinya i fins i tot el pom de dalt. El resultat va ser d'allò més esperançador perquè es van "clavar" els tres castells de sis que van executar sense cap mena de problema. El començament dels assajos un mes abans de l'habitual i l'entusiasme de nous i antics castellers, van fer que tot anés ben rodat.

Ara cal que els Minyons consolidin les novetats i continuïn preparant la colla del present i del futur. Amb un inici com la del passat diumenge no hi ha excuses que valguin.

Fitxa tècnica de la diada:
Bordegassos de Vilanova: Pd4 (dol), 2Pd4, 3d7, 4d7p (id), 4d7p, 4d7, 7d6, Pd5
Castellers d'Esparreguera: 2pd4, 4d7, 3d7, 5d6, Pd5ps, 2Pd4ps
Minyons de l'Arboç: Pd4, 3d6, 3d6p, 4d6, Pd4
Castellers d'Esplugues: 2pd4, 3d7, 4d7, 3d6ps, Pd5

Font: Redaccció - Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat