banner est whatsapp

Matí de portes obertes a l´Escola Bressol Municipal ´Minyons´ de l´Arboç

L'Arboç, 27/04/2023 11:13:12

Tindrà lloc aquest dissabte 29 d´abril des de les 10:00 a les 13:30 h


L'Escola Bressol Municipal "Minyons" de l'Arboç organitza per aquest dissabte 29 d'abril, de les 10:00 fins a les 13:30 h, una jornada de portes obertes, per conèixer l'escola i els professionals que hi treballen, adreçada a tothom, especialment a totes les mares i pares amb fills en edat preescolar, de 0 a 3 anys.

A l'escola bressol, els infants tenen l'oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d'espais i materials especialment pensats i organitzats per a facilitar l'activitat i les relacions, de participar en propostes educatives d'ensenyament i aprenentatge, que afavoreixen el seu desenvolupament i les seves capacitats.

La llar d'infants Minyons té la metodologia, les estratègies i procediments necessaris per afavorir les relacions entre les seus protagonistes: infants, mestres i famílies, és oberta i participativa, convida al diàleg i a la familiaritat, per tal que tothom tingui la possibilitat d'implicar-s'hi i expressar-se lliurement, tot vetllant perquè els infants puguin gaudir i interactuar amb l'entorn.

El personal educatiu de l'escola bressol Minyons, mestres i tècniques especialistes en educació infantil, té la formació i experiència necessària per afavorir el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes.

Els horaris són de matí o matí i tarda. S'ofereix la possibilitat de menjador i ampliació d'horari: una hora al matí i una al migdia.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat