banner est whatsapp

L´Institut de l´Arboį organitza el 5č Trail d´iniciaciķ i 5a Caminada solidāria 9k que se celebrarā diumenge 14 de maig

L'Arboç, 27/04/2023 13:12:08

És una activitat inclosa dins del projecte del servei comunitari de l´institut.


El diumenge 14 de maig l'Institut de l'Arboç organitza la cinquena edició de la Caminada Solidària i Trail d'iniciació, aquest cop de 9 km, que transcorrerà per la Ruta 4 i "Un tomb per Banyeres del Penedès".

La cursa és sense cronometratge, no competitiva, i ha estat concebuda per a totes aquelles persones que desitgin tenir una primera presa de contacte amb l'apassionant món del running, i també pels caminants que vulguin passar un matí agradable per a una bona causa, ja que tots els beneficis obtinguts de les inscripcions aniran destinats als Bancs d'Aliments dels ajuntaments col·laboradors.

La 5a Caminada Solidària i 5è Trail d'Iniciació 9 km és una activitat organitzada per l'Institut de l'Arboç, i inclosa dins el seu projecte de servei comunitari, que compta amb la col·laboració de l'AMPA de l'Institut de l'Arboç, dels ajuntaments de l'Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, i Castellet i la Gornal, i del Club Esportiu l'Arboç.

Fins al dia 1 de maig el preu de la inscripció és d'11 euros. A partir d'aquesta data i fins al 8 de maig el preu de la inscripció serà de 13 euros. Les inscripcions que es realitzin el mateix dia de la cursa tindran un preu de 15 euros. La inscripció inclou la bossa del corredor amb la samarreta tècnica i bossa oficial de l'activitat, botifarra (o formatge) i beguda.

Les inscripcions en línia s'han de fer al web www.athleticevents.net

La caminada i la cursa trail tenen el mateix recorregut, i el podeu consultar a l'enllaç:
https://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana/trail-diniciacio-i-caminada-solidaria-8-7km-14-05-2023-institut-de-larboc-129299686

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat