banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà el tradicional Aplec de la Llacuneta aquest diumenge 7 de maig

L'Arboç, 04/05/2023 19:11:14

Els actes començaran a 2/4 d´11 del matí amb l´ofici de la Missa Solemne a l´ermita. A 2/4 de 12 tindran lloc les actuacions de les seccions infantils dels grups folklòrics. Per finalitzar l´aplec s´oferirà coca i cava a tots els assistents.


Aquest diumenge 7 de maig l'Arboç celebrarà el tradicional Aplec a l'ermita de Sant Antoni Abat de la Llacuneta. Els actes començaran a dos quarts d'onze del matí amb l'ofici de la Missa Solemne a l'ermita. A continuació, a dos quarts de dotze del migdia aproximadament, tindrà lloc, a l'exterior, les actuacions de les seccions infantils dels grups folklòrics de la vila. Per finalitzar la jornada festiva s'oferirà coca i cava als assistents.

La Llacuneta és un nucli agregat al municipi de l'Arboç, a la riba esquerra de la riera de Marmellar. Documentat des de l'any 1023, el nucli de La Llacuneta el formen un conjunt de masies i l'ermita de Sant Antoni Abat. D'estil popular, aquesta ermita consta d'una sola nau amb un portal adovellat de punt rodó.

L'Aplec a l'ermita de Sant Antoni Abat de la Llacuneta és un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç conjuntament amb la Parròquia de Sant Julià de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat