banner est whatsapp

Special Dark de Seelen Artesana guanya la votació del públic en la 13a Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

L'Arboç, 11/05/2023 11:56:07

Dotze elaboradors cervesers van presentar les seves varietats en un ambient festiu situat al carrer Major, acompanyats per les tapes diabòliques del Ball de Diables de l´Arboç, entitat organitzadora de la fira


El passat dissabte 6 de maig es va celebrar la 13a edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana, un esdeveniment dedicat exclusivament al món de la cervesa artesanal organitzat pel Ball de diables de l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Un total de dotze elaboradors van presentar les seves varietats de cervesa en un ambient festiu i que va tenir com a punt nuclear el carrer Major de l'Arboç i amb una bona afluència de visitants.

Tampoc van faltar les tradicionals tapes diabòliques elaborades i servides pels membres del Ball de Diables, que van complementar amb escreix a l'acompanyament de les cerveses. Hi van participar elaboradors cervesers de Cervesa els Minairons, Cerveses Grenyut, Les Clandestines de Montferri, Rústika Bufona, 27 Club Brewery, Seelen Artesana, Submarina Brewing, Màger, Kom Beer, Ona Cervesa Artesana, Espina de Ferro, i La Renaixença.

La fira va obrir portes a les 11 del matí i fins a les 11 de la nit, acabant amb el tradicional sorteig de la panera de cerveses, el premi a la millor cervesa de l'edició votada pels assistents, i que en aquesta ocasió ha estat una cervesa negra, l'Special Dark de Seelen Artesana.

El Ball de Diables fa una valoració molt positiva de la fira d'enguany pel que fa a l'assistència de públic i per la qualitat del producte dels cervesers assistents, que ha anat millorant amb el pas de les edicions. Ara ja encaren l'organització de la propera fira, on destaquen que hi haurà novetats significatives pel que fa a l'espai i nous actes en la programació.

També han agrait a tots els visitants la seva assistència, als productors participants, als patrocinadors, anunciants i a l'Ajuntament de l'Arboç per la seva colaboració.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat