banner est whatsapp

80 participants en el 5è Trail d´iniciació i 5a Caminada solidària 9k de l´Institut de l´Arboç

L'Arboç, 19/05/2023 10:10:47

Mitjançant les inscripcions es van recaptar 1000 euros que es donaran als bancs d´aliments dels ajuntaments col·laboradors, de l´Arboç, Banyeres, Bellvei i Castellet i la Gornal


El passat diumenge 14 de maig l'Institut de l'Arboç va celebrar la cinquena edició de la Caminada Solidària i Trail d'iniciació 9 km, que va transcórrer per la Ruta 4 i "Un tomb per Banyeres del Penedès", en un dia de sol i amb molt bona temperatura. Va comptar amb la participació de 80 dorsals de totes les edats que van gaudir d'un magnífic circuit entre vinyes, bosc i camins taverners, típics de la nostra contrada.

La 5a Caminada Solidària i 5è Trail d'Iniciació 9 km és una activitat organitzada per l'Institut de l'Arboç, i ha estat la cloenda del projecte de servei comunitari del centre, que ha comptat amb la col·laboració de l'AMPA de l'Institut, dels ajuntaments de l'Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, Castellet i la Gornal, al Club Esportiu l'Arboç.

Es van recaptar més de 1000 euros mitjançant les inscripcions, uns diners que aniran destinats als respectius bancs d'aliments dels ajuntaments col·laboradors.

La matinal esportiva també va comptar amb l'assistència de l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, del director de l'institut, Romà Pujol i de membres de l'equip docent, i del regidor d'esports i professor d'esports del centre, Miguel Ángel del Río, que en els parlaments va manifestar sentir-se molt orgullós de la feina i la participació dels alumnes, pel seu treball en equip, en la senyalització del circuit, els punts de control i en els avituallaments.

També va agrair la col·laboració de la Policia Local, de Protecció Civil, dels serveis mèdics, del Club Esportiu l'Arboç, d'Athletic Events i de la periodista i presentadora banyerenca Lourdes Meroño, que també va ser la fotògrafa de l'esdeveniment esportiu solidari.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat