banner est whatsapp

Inscripcions obertes per al Campus Esportiu Municipal d´estiu de l´Arboç

L'Arboç, 26/05/2023 10:15:40

Es durà a terme del 26 de juny a l´11 d´agost, i està adreçat a nenes i nens de 3 a 14 anys


L'Ajuntament de l'Arboç organitza novament un Campus Esportiu Municipal per aquest estiu 2023. Un espai lúdic on es posarà en pràctica diverses activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural, tallers de treballs manuals i jocs populars i tradicionals, adaptats a les edats dels participants, dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys. Com en anteriors edicions, les inscripcions es podran fer per setmanes per facilitar l'organització de les famílies.

Aquest any l'horari serà de 9 del matí a les 2 de la tarda, de dilluns a divendres, amb la possibilitat d'ampliar l'horari amb el servei BON DIA de 8 a 9 del matí. A més també s'ofereix l'opció de MENJADOR amb carmanyola de les 2 a les 3 de la tarda, que serà gratuït per als arbocencs.

El preu de la inscripció serà de 40 € la setmana pels nens i nenes de l'Arboç i 60 € pels nens i nenes de fora. Les places seran limitades. El dia 13 de juny a les 7 de la tarda, a l'Escola Sant Julià, es farà una reunió amb les mares i pares per explicar el funcionament del campus i totes les activitats.

Per inscriure's, caldrà emplenar el full d'inscripció que s'entregarà a la Casa de Cultura, al carrer Major 37, i aportar la documentació requerida i fer el pagament mitjançant targeta bancària a la mateixa Casa de Cultura. Per a més informació poden trucar al telèfon 977 670 621.

El Campus Esportiu està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Les inscripcions ja són obertes des d'avui divendres 26 de maig i fins al 16 de juny, i les places són limitades.

Consulteu el programa del Campus Esportiu Municipal de l'Arboç 2023 fent clic aquí

 

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat