banner est whatsapp

L´Arboç municipi preseleccionat per participar en la nova edició del mític programa concurs Grand Prix Verano de TVE

L'Arboç, 31/05/2023 18:45:46

Des de l´ajuntament fan una crida a tots els arbocencs i arbocenques amb ganes de passar-ho bé enregistrant un vídeo de presentació per la candidatura del programa, aquest divendres 2 de juny a les 7 de la tarda al davant de l´ajuntament.


L'Arboç ha estat preseleccionat per participar en la nova edició del mític concurs de Televisió Espanyola "Grand Prix del Verano".

Des de l'Ajuntament de l'Arboç fan una crida general a arbocencs i arbocenques amb ganes de passar-ho bé per gravar un vídeo de presentació de la nostra vila, com a part de la candidatura que es presentarà a la direcció del programa. Els menors hauran de venir acompanyats per un adult.

El mític programa de Televisió Espanyola El Grand Prix ha anunciat la tornada a la petita pantalla per a aquest estiu. En aquests moments, l'equip està en plena recerca d'aquests municipis que seran els protagonistes a cada programa.

La convocatòria és per aquest divendres 2 de juny a les 7 de la tarda, davant de l'Ajuntament de l'Arboç. Des de l'ajuntament us demanen que vingueu amb ganes, molta energia i molta alegria!

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat