banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç celebren la seva Diada aquest dissabte amb tres colles convidades, dues de gamma extra

L'Arboç, 07/06/2023 10:25:12

Hi seran la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona i dels Bordegassos de Vilanova


Els castells tornen a la plaça de la Vila de l'Arboç aquest dissabte 10 de juny amb motiu de la Diada dels Minyons de l'Arboç. La diada començarà a les 6 de la tarda, i a més de l'actuació dels amfitrions, també comptarà amb tres importants colles convidades, dues d'elles de gamma extra. Aquestes són la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, a més dels Bordegassos de Vilanova.

Els Minyons segueixen en línia ascendent i possiblement intentaran un nou castell. Per la seva part les dues colles punteres de la diada, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Colla Jove Xiquets de Tarragona, potser optaran per tirar castells de 9. Pel que fa als vilanovins sembla que també hi ha indicis que intentin estrenar una nova construcció en aquesta nova temporada.

Després de l'actuació els Minyons faran un petit ressopó al seu local. La diada castellera d'aquest dissabte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Cal destacar que aquest dimecres 7 de juny, a les 7 de la tarda, els Minyons de l'Arboç faran un taller i assaig especial de tronc i pinyes amb membres de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.




 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat