banner est whatsapp

El Ball de Pastorets de l´Arboç celebra el 15è aniversari aquest dissabte 16 de setembre amb diversos actes festius.

L'Arboç, 13/09/2023 12:14:48

També se celebra el 10è aniversari del Ball de Pastorets infantil.


El Ball de Pastorets i el Ball de Pastorets infantil de l'Arboç celebraran llurs aniversaris aquest dissabte 16 de setembre. El Ball de Pastorets compleix quinze anys des de la seva recuperació, així com els infantils que compleixen els deu des de la seva creació.

L'entitat ha organitzat tot un seguit d'actes festius que tindran lloc a la plaça de la Puntaire i que començaran amb un concert vermut a partir de les 12 del migdia a càrrec de @el_artriste. Tot seguit, a les 2 de la tarda, arribarà el dinar popular. Els tiquets pel dinar es poden comprar a la Pastisseria la Confiança i tenen un preu de 10 € i el termini és fins avui dimecres 13 de setembre.

Tot seguit, en acabar el dinar i cap a 2/4 de 4 de la tarda, se celebrarà un bingo musical amb premis per a tothom que hi participi. Ja a la tarda, a les 6, tindrà lloc una cercavila dels grups de pastorets de l'Arboç, adults, exballadors/es i els infantils pels principals carrers de la vila. La cercavila també comptarà amb colles convidades; el Ball de Pastorets de Sant Pere de Ribes i el Ball de Pastorets de Vilanova i la Geltrú.

La celebració d'aniversari acabarà amb un concert a la plaça de la Puntaire a partir de les 11 de la nit, amb el grup Mano's Rock. Tancarà la nit el discjòquei local Jordi Ribé. Comptarà amb servei de barra a preus populars i una carpa amb marxandatge de l'entitat per a qui vulgui col·laborar.

L'aniversari del Ball de Pastorets compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat