banner est whatsapp

La 811a Fira de Santa Ll˙cia de l┤Arboš se celebrarÓ els dies 9 i 10 de desembre

L'Arboç, 08/11/2023 20:11:08

Enguany coincidirÓ amb la Trobada de Gegantons que commemorarÓ el 25Ŕ aniversari del Gumersind


Aquest passat dimarts l'Ajuntament de l'Arboç anunciava el cap de setmana del dissabte 9 i diumenge 10 de desembre com les dates de celebració de la 811a edició de la tradicional i nadalenca Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Punta al Coixí que enguany coincidirà amb la trobada de Gegantons per commemorar els 25 anys de la creació del Gegantó Gumersind de l'Arboç.

L'ambient nadalenc, el públic familiar i enguany, els gegantons seran, sens dubte, els grans protagonistes durant tot el cap de setmana de celebració de la fira arbocenca. El diumenge 10 de desembre les puntaires agafaran el protagonisme amb la celebració de la Plantada i Exhibició de coixins i amb el Gran Mercat de la Punta al Coixí de Catalunya. Pròximament, l'ajuntament anirà donant a conèixer els diferents detalls i sorpreses que s'estan acabant d'ultimar.

Ben aviat també s'informarà a tots i totes les paradistes del procediment per poder muntar parada durant la fira. A principis de desembre es presentarà el programa amb tots els actes d'aquesta edició que es podrà consultar i descarregar a l'adreça www.arbocenc.cat.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Uniˇ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciˇ Tarragona GenCat