banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç acaben la seva temporada estrenant castell

L'Arboç, 15/11/2023 19:39:03

Els arbocencs van assolir el cinc de sis amb l´agulla en la Diada dels Bordegassos de Vilanova


© Foto: Jaume Ventura - Cinc de sis amb el pilar dels Minyons

Els Minyons de l'Arboç han arribat al final de la seva temporada i ho han fet amb un castell inèdit de feia set anys.

Els arbocencs feia setmanes que preparaven dues construccions que se'ls hi resistien i finalment les van dur a plaça amb resultat agredolç però satisfactori. El cinc amb l'agulla i el set de sis s'havien convertit en objectius per aquest final de temporada i finalment els van poder intentar i, en el primer cas, assolir.

La Diada de la Colla dels Bordegassos de Vilanova del passat diumenge 12 de novembre, a la plaça de les Cols, on també hi van actuar els Castellers de Cornellà, va començar puntualment a les 12 del migdia un pèl accidentada però acabant amb un bon sabor de boca. A la caiguda dels amfitrions en la torre de set s'hi va sumar l'intent desmuntat de cinc de sis i cinc de set dels Minyons. Però a partir d'aquí tot va anar millorant.

Al segon intent va arribar un cinc amb el pilar que va alegrar molt la colla. Amb els ànims encesos, els Minyons van intentar el set de sis que va anar molt bé, però no el van poder coronar deguts als nervis o potser per massa relaxació.

Seguidament, el Cap de Colla va optar pel tres i el quatre amb l'agulla per concloure una temporada que es presentava complicada i que ha anat adquirint un to ascendent.

Fi de temporada, doncs, i força il·lusió per a la següent per continuar la tendència ascendent dels Minyons de l'Arboç. Ara els toca gaudir de tot el que han realitzat i acomiadar aquest curs amb el tradicional sopar de cloenda del dissabte 25 de novembre, i on l'optimisme i les ganes de continuar ben segur hi seran presents.

Bordegassos de Vilanova: Pd4cam, 2d7(c), 5d7(id), 5d7, 4d7p, 2Pd5, 3Pd4
Castellers de Cornellà: Pd4cam, 5d7, 4d7, 3d7, Pd5, 2Pd4
Minyons de l'Arboç: Pd4, 5d6(id), 5d6p, 7d6(id), 4d6p, 3d6p, Pd4

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat