banner est whatsapp

La quarta campanya d´Arbocetes començarà el 16 de desembre amb un pressupost de fins a 60.000 €

L'Arboç, 21/11/2023 10:43:44

Cada família arbocenca, i depenent del nombre de membres, rebrà entre 20 € i fins a un màxim de 50 € en vals d´Arbocetes per a gastar en els comerços locals participants


L'Ajuntament de l'Arboç endegarà per quart any la campanya comercial "L'Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal". Aquesta nova campanya repartirà fins a 60.000 € en vals d'Arbocetes amb l'objectiu d'incentivar el petit comerç, els serveis i l'hostaleria local. Després de l'èxit de les campanyes anteriors, enguany, des de les Regidories de Promoció econòmica i Noves Tecnologies s'estima que aquesta campanya tindrà un impacte positiu de més de 100.000 € pel comerç local.

La quarta edició de la campanya de dinamització comercial vol ajudar d'una manera directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la propera campanya de Nadal. Amb aquest objectiu l'Ajuntament de l'Arboç entregarà en les pròximes setmanes fins a 60.000 € en vals d'Arbocetes a totes les famílies del municipi, i que les podran gastar a partir del dissabte 16 de desembre i fins a finals de gener de 2024 en els comerços participants en la campanya.

S'entregaran vals en Arbocetes per valor de 20 € a 50 € per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Com en les edicions anteriors, hi haurà 4 tipus de vals, tots de 5 € i segons la tipologia de servei: alimentació, salut i estètica, comerç al detall i restauració.

Ben aviat l'Ajuntament de l'Arboç anunciarà les dates, els punts de recollida i els horaris on s'entregaran físicament les arbocetes. També es podran demanar en línia a través de la seu electrònica del web municipal.

Els comerços que vulguin participar en la nova campanya d'Arbocetes s'hauran de registrar a través de l'app "l'Arboç de butxaca". En els pròxims dies l'Ajuntament de l'Arboç també informarà quan s'obrirà el període d'inscripcions de comerços.

Durant els dies que duri la campanya els comerços participants hauran de posar un cartell que proporcionarà l'Ajuntament, on s'informarà que és un establiment adherit a la campanya que accepta Arbocetes d'una de les 4 tipologies.

Al web municipal www.arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços on es podran gastar els vals d'Arbocetes. Des de l'Ajuntament també recorden i destaquen que la participació en aquesta campanya no suposa cap cost econòmic pel comerç. Pròximament s'informarà sobre tots els detalls.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat