banner est whatsapp

L´Ajuntament regala compost procedent de les restes de menjar recollides porta a porta

L'Arboç, 08/03/2011

Aviat farà ja dos anys que l´Ajuntament de l´Arboç està fent la recollida porta a porta de les restes de menjar a tot el municipi.


Aviat farà ja dos anys que l’Ajuntament de l’Arboç està fent la recollida porta a porta de les restes de menjar a tot el municipi. Els resultats són excel•lents, ja que s’estan recollint 36 tones de restes de menjar cada mes, que es porten a la planta de compostatge de Sant Pere de Ribes. A més, els controls oficials que ens fa cada trimestre l’Agència de Residus de Catalunya certifiquen que la qualitat de la fracció orgànica que es recull és molt bona.

L’alcalde de l’Arboç, Carles Ribé, ha fet públic aquesta setmana el seu agraïment atots els vilatans, “ja que aquests bons resultats són possibles gràcies a la col•laboració de tothom. La nostra manera de donar-li les gràcies és fent arribar a tots els veïns una bossa amb una mica de compost fet a partir de les restes de menjar que recollim porta a porta”. El compost no deixa de ser un adob orgànic, semblant a una terra vegetal, que serveix per aportar nutrients a les plantes.

Tots aquells que vulguin aconseguir la bossa de compost, s’han de dirigir, a partir del dimarts dia 15 de març, en horari d’oficines, a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de l’Arboç, als baixos a de la Casa de Cultura, al carrer Major número 37.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
dfgfjhgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat