banner est whatsapp

Més de 4.000 persones desfilaran aquest diumenge a la Gran Rua de Carnaval de l´Arboç 2024

L'Arboç, 07/02/2024 09:51:22

Comptarà amb la participació d´una trentena de carrosses i sis comparses d´arreu del Penedès


Aquest diumenge 11 de febrer a partir de les 12 del migdia se celebrarà una nova edició de la Gran Rua de Carnaval del Penedès Marítim a l'Arboç 2024. Comptarà amb la participació d'una trentena de carrosses i sis comparses que sumen un total de 4.239 participants d'arreu del Penedès.

La rua recorrerà els principals carrers de l'Arboç en un ambient festiu i de disbauxa començant a l'Avinguda M. Cinto Verdaguer, seguirà pel C. Major, plaça de la Vila, Rambla Gener, C. Rafael Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, i finalitzarà al Passeig Panxita aproximadament a les 2 de la tarda.


Rua i ball de carnaval infantil

Per als més petits la festa tindrà la seva pròpia rua infantil el dissabte 17 de febrer, amb una rua acompanyada del rei Carnestoltes i un trenet infantil que arribarà fins a la Sala Polivalent on es farà un ball infantil de disfresses.

La Rua del Carnaval de l'Arboç forma part del Carnaval del Penedès Marítim conjuntament amb els carnavals del Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles per tal de coordinar-se i facilitar al públic la presència a totes les rues. L'Ajuntament de l'Arboç fa una crida a tothom a gaudir de la festa amb civisme i responsabilitat. Tots els actes de Carnaval són organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat