banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç organitza el Campus Esportiu Municipal 2024 del 25 de juny al 9 d´agost

L'Arboç, 22/05/2024 18:40:18

Les inscripcions s´obriran el pròxim dilluns 27 de maig amb termini el 12 de juny. Les places són limitades


L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat l'organització d'un nou campus esportiu municipal per aquest estiu 2024, dirigit a nens i nenes d'entre 3 i 14 anys. Aquest campus, que es durà a terme del 25 de juny al 9 d'agost, oferirà una àmplia varietat d'activitats, incloent-hi esports d'iniciació, activitats de medi natural, tallers de treballs manuals, sortides culturals i jocs populars i tradicionals, totes adaptades a les diferents edats dels participants.

Com a novetat destacada d'enguany, s'inclourà un curset de natació tres dies a la setmana, activitats de bàdminton i accés a la piscina d'estiu. Igual que en edicions anteriors, les inscripcions es podran fer per setmanes, facilitant així l'organització per a les famílies.

L'horari del campus serà de 9 del matí a 2 de la tarda, de dilluns a divendres, amb la possibilitat d'ampliar-lo amb el servei bon dia de 8 a 9 del matí. També s'ofereix un servei de menjador amb carmanyola, on cada nen o nena haurà de portar el seu dinar de casa, que es durà a terme de 2 a 3 de la tarda.

Les inscripcions s'obriran a partir del pròxim dilluns 27 de maig i romandran obertes fins al 12 de juny. Les places són limitades, per tant, es recomana inscriure's com més aviat millor. Els preus de la inscripció seran de 48 € per setmana per als nens i nenes de l'Arboç, i de 68 € per als participants de fora. La primera setmana del campus, que serà de només quatre dies, tindrà un preu reduït de 38 € per als arbocencs i de 58 € per als participants forans. Tant el servei bon dia com el de menjador estan inclosos en el preu.

El dimarts 4 de juny a les 7 de la tarda, es farà una reunió informativa a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura amb les mares i pares on se'ls explicarà el funcionament del campus i detallar totes les activitats previstes.

Per inscriure's, caldrà emplenar el full d'inscripció i lliurar-lo a la Casa de Cultura juntament amb la documentació requerida, i efectuar el pagament amb targeta bancària al mateix lloc. Per a més informació, podeu trucar als telèfons 977 670 621 o 679 474 375, o enviar un correu electrònic a pij@arbocenc.cat.

El Campus Esportiu Municipal 2024 és organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració d'Inacua l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat