banner est whatsapp

L´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès de l´Arboç celebrarà el concert de final de curs aquest diumenge 9 de juny

L'Arboç, 04/06/2024 13:27:48

Els alumnes mostraran els seus avenços en un concert gratuït al Parc de Santa Llúcia


L'Ajuntament de l'Arboç acaba d'anunciar la data de celebració del concert de final de curs de l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, gestionada per Aula de Sons.

Aquest esdeveniment tindrà lloc aquest pròxim diumenge 9 de juny a les 11 del matí, al Parc de Santa Llúcia.

Els alumnes de l'escola han estat treballant intensament durant el darrer curs i estan emocionats de mostrar els seus avenços en aquest magnífic concert. L'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès ofereix una àmplia gamma de formació musical, incloent-hi instruments tradicionals com la gralla, el timbal, l'acordió diatònic, el violí tradicional i el sac de gemecs, així com formació en llenguatge musical i conjunt instrumental.

Aquest concert no només és una oportunitat per als alumnes de demostrar les seves habilitats i progressos, sinó també una celebració de la riquesa cultural i musical de la nostra vila i contrada. L'esdeveniment és gratuït i obert a tothom, i es convida a tots els veïns i veïnes a gaudir d'una jornada plena de música i tradició.

Aquest acte compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, reforçant el compromís amb la cultura i l'educació musical al nostre territori.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat