banner est whatsapp

Vilanova i la Geltrú es prepara pel Vida Festival 2024 del 4 al 6 de juliol

L'Arboç, 25/05/2024 19:23:18

El festival celebra el seu 10è aniversari amb una impressionant llista d´artistes internacionals i nacionals


El Vida Festival 2024, un dels esdeveniments musicals més esperats de l'estiu, tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú del 4 al 6 de juliol. La programació d'aquest any promet una experiència inoblidable per als amants de la música indie i alternativa.

Durant la festa de presentació del festival, els organitzadors van revelar una llista impressionant de prop de vint artistes que actuaran en aquesta edició. Entre els noms destacats hi ha la banda britànica Ride i el grup granadí Los Planetas, que celebra el 30è aniversari del seu àlbum llegendari Super 8. Altres artistes confirmats inclouen Black Lips, El Columpio Asesino, Silvia Pérez Cruz, Matt Maltese, Warhaus, Rocío Saiz, Habla de Mí en Presente, Socunbohemio, Ciutat, Teo Lucadamo, Pipiolas, Club del Río, Airu, Llum, Pinpilinpussies, Tristán!, Okdw, Sara Terraza i Selva Nua.

El festival també comptarà amb un concert inaugural el 4 de juliol, on Clara Peya compartirà escenari amb convidats especials com Sílvia Pérez Cruz, Leo Rizzi i Salvador Sobral.

Les entrades per a dies individuals i els abonaments per a tot el festival estan disponibles a la pàgina web oficial del festival. Us animem a adquirir les vostres entrades amb antelació per no perdre-us aquesta celebració de la música en un entorn segur, acollidor i incomparable com és la Masia d'en Cabanyes

Per a més informació i per adquirir les entrades, visiteu el lloc web oficial del Vida Festival​ https://www.vidafestival.com/

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat