banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà una festa de benvinguda a l´estiu amb 12 hores de diversió a la piscina

L'Arboç, 06/06/2024 18:14:38

El dissabte 22 de juny. Aquesta jornada oferirà activitats per a totes les edats i gustos


L'Ajuntament de l'Arboç ha organitzat una festa per celebrar l'inici de l'estiu el dissabte 22 de juny, al recinte municipal de la piscina descoberta. Aquesta jornada oferirà activitats per a totes les edats i gustos, en un ambient de diversió i entreteniment.

Els assistents podran gaudir d'un dia sencer de diversió aquàtica, amb inflables per als més atrevits de 10 h a 14 h. Els preus seran d'1,5 € per a infants i 2,5 € per a adults per la franja del matí, mentre que l'entrada per tot el dia costarà 2,75 € per a infants i 3,85 € per a adults.

A les 12 h, hi haurà un vermut flamenc amb exhibicions de ball a càrrec de l'Acadèmia l'Aulatres.

A les 14 h, es podrà gaudir d'una paella popular a un preu de 10€. Es recomana adquirir el tiquet a Casa de la Cultura, tot i que també es podran comprar el mateix dia, però seran limitats. La tarda continuarà amb animació infantil a càrrec de Rufino, i els més petits tindran una tarda plena de diversió i, al final, gelat gratuït per a tots els infants.

A partir de les 18 h, la tarda i nit estaran amenitzades amb la música del DJ Chris Farom, seguida dels concerts d'ESTOPAOS (Tribut a Estopa) i STAR WAYS (versions de coneguts èxits). El DJ Jordi Ribè tancarà la nit amb una sessió musical. A més, durant tota la tarda i nit, hi haurà servei de Food Trucks i servei de bar a preus populars.

La localització serà l'àrea recreativa de lleure, piscina d'estiu de l'Arboç, al carrer d'Avilés. Aquest esdeveniment forma part de la iniciativa de l'Ajuntament de l'Arboç per dinamitzar els barris. L'Ajuntament de l'Arboç convida a tothom a participar en aquesta jornada de diversió, música i bona companyia.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat