banner est whatsapp

La Policia Local de l´Arboç intercepta i recupera una furgoneta plena de material robat de la zona d´obres de les vies del tren

L'Arboç, 10/06/2024 20:41:25

Al vehicle hi anaven dos individus: A.J.M i J.J.M, als quals se´ls hi ha imputat un delicte de furt


El passat dilluns, 3 de juny, cap a les 22:15 hores, una patrulla de la Policia Local de l'Arboç va aconseguir interceptar una furgoneta amb dos individus a bord, plena de material d'obra i elèctric sostret de la zona de les vies de tren de l'Arboç. Els agents van contactar ràpidament amb el responsable de l'obra, l'empresa ACCIONA, per confirmar la pertinença del material recuperat i gestionar la seva devolució.

Els dos individus identificats a la furgoneta, A.J.M i J.J.M, han estat imputats per un delicte de furt després que els agents de la Policia Local realitzessin les diligències penals corresponents.

L'Ajuntament de l'Arboç ha expressat el seu agraïment a la Policia Local per la seva ràpida i diligent actuació, que ha permès evitar aquest robatori. Aquest incident posa de manifest el greu problema de seguretat existent a la xarxa ferroviària pública de Catalunya.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat