banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç celebren una Diada de la Colla plena de reptes i emocions

L'Arboç, 11/06/2024 10:00:37

Van iniciar l´actuació amb la intenció d´estrenar nous castells, tot i que una inesperada absència del pom de dalt a última hora va impedir la culminació dels castells de set que tenien preparats


Foto: Pilar de 5 dels Minyons de l'Arboç. Autora: © Anna Montoto

El passat dissabte, 8 de juny, la plaça de la Vila de l'Arboç va acollir la celebració de la Diada de la Colla dels Minyons de l'Arboç. La diada, que va comptar amb la participació de més d'un centenar de membres dels Minyons, així com amb la presència de les colles convidades Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell, va omplir la plaça d'ambient festiu i casteller.

Els Minyons de l'Arboç Van iniciar la jornada amb la intenció d'estrenar nous castells, tot i que una inesperada absència del pom de dalt a última hora va impedir la culminació dels castells de set que tenien preparats. Malgrat aquest contratemps, la colla va mostrar la seva perseverança i dedicació.

L'actuació va començar amb un magnífic 2d6 que, malauradament, es va desplomar un cop carregat. Tot i aquest contratemps, els Minyons van continuar amb dos castells de sis, evidenciant el seu esforç i preparació per aixecar un pis més en pròximes ocasions.

Per finalitzar la seva actuació, els Minyons van aixecar un Pd5 vibrant, on l'enxaneta, en un moment d'incertesa, va baixar, però va tornar a pujar gràcies al suport i ànims del cap de colla, culminant amb èxit un castell molt aplaudit.

La diada va deixar sensacions agredolces, però la gran participació dels membres de la colla i la consolidació del pilar de cinc van ser aspectes molt positius. L'ambient de germanor amb les altres colles també va contribuir a enfortir la moral dels Minyons, que continuaran treballant amb energia i determinació en les pròximes actuacions. L'esdeveniment casteller va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.


Resultats de la diada:

Minyons de l'Arboç:
2d6(id), 2d6(c), 3d6, 4d6, Pd5

Nens del Vendrell:
4d8, 3d8, 7d7, Vd5

Bordegassos de Vilanova:
3d7, 4d7p, 4d7, Pd5, 2Pd4

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat