banner est whatsapp

Èxit del concert de final de curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l´Arboç

L'Arboç, 11/06/2024 10:58:14

A causa de la pluja, el concert es va celebrar al Teatre El Centre


Aquest passat diumenge 9 de juny, l'Arboç va poder gaudir del concert de final de curs de l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, gestionada per Aula de Sons.

L'esdeveniment, que estava programat inicialment per celebrar-se al Parc de Santa Llúcia, es va traslladar al Teatre El Centre a causa de les condicions meteorològiques adverses. El concert va començar a les 11 del matí, i va oferir una magnífica mostra dels avenços que els alumnes han fet durant el darrer curs. Els estudiants, que han treballat intensament, van interpretar peces amb diversos instruments com la gralla, el timbal, l'acordió diatònic, el violí tradicional, piano o la guitarra. També van demostrar els seus coneixements en llenguatge musical i conjunt instrumental.

L'actuació va ser una gran oportunitat per als alumnes de mostrar les seves habilitats i progressos, i va esdevenir una celebració de la riquesa cultural i musical de la vila i la comarca. Els assistents van poder gaudir d'una jornada plena de música i tradició, i l'esdeveniment va ser un èxit rotund.

L'Ajuntament de l'Arboç, que havia anunciat la data del concert uns dies abans, ha volgut felicitar els alumnes i els professors per la feina feta i l'esforç demostrat durant tot el curs.

Aquest acte va comptar amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, reforçant el compromís amb la cultura i l'educació musical al territori.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat