banner est whatsapp

L´arbocenca Sheila Priporeanu es fa amb el bronze a la final de la Copa Catalunya de patinatge artístic

L'Arboç, 10/07/2024 10:11:12

La competició es va celebrar a Folgueroles els dies 6 i 7 de juliol i va comptar amb la participació de patinadores i patinadors de diverses categories i edats


L'arbocenca Sheila Priporeanu Muñoz ha aconseguit un meritori tercer lloc en la final de la Copa Catalunya de patinatge artístic, celebrada aquest passat cap de setmana a Folgueroles. Aquesta competició ha reunit les millors patinadores i patinadors de tot Catalunya, demostrant un alt nivell de talent i competència.

La Sheila va destacar amb una actuació impecable que li va valer la medalla de bronze. La seva actuació va ser molt aplaudida per la seva tècnica i expressivitat, elements clau en el patinatge artístic. La competició es va dur a terme el dissabte 6 i diumenge 7 de juliol i va comptar amb la participació de patinadores i patinadors de diverses categories i edats.

La Copa Catalunya de patinatge artístic és un esdeveniment important en el calendari esportiu català, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge. Aquesta edició va ser especialment notable per l'alt nivell de les actuacions i la gran afluència de públic que va gaudir de l'espectacle.

El patinatge artístic és un esport que combina elements de la dansa i l'atletisme, requerint no només habilitat tècnica sinó també creativitat i expressió artística. Sheila Priporeanu ha demostrat que posseeix aquestes qualitats en abundància, convertint-se en un exemple a seguir per a altres joves esportistes.

L'Ajuntament de l'Arboç ha felicitat Sheila Priporeanu Muñoz a través de les seves xarxes socials, expressant l'orgull i l'alegria de la vila per aquest èxit.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat