banner est whatsapp

L´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla

L'Arboç, 22/03/2011

Des d´aquest passat diumenge l´Esbart Sant Julià de l´Arboç dóna nom a una rambla del municipi. L´alcalde, Carles Ribé, acompanyat pel primer tinent d´alcalde Joan Plana i altres regidors, i la presidenta de l´Esbart M. Antònia Gumà, va descobrir la placa que dóna el nom de Rambla 50è aniversari Sant Julià de l´Arboç.


Des d’aquest passat diumenge l´Esbart Sant Julià de l’Arboç dóna nom a una rambla del municipi. L’alcalde, Carles Ribé, acompanyat pel primer tinent d’alcalde Joan Plana i altres regidors, i la presidenta de l’Esbart M. Antònia Gumà, va descobrir la placa que dóna el nom de Rambla 50è aniversari Sant Julià de l’Arboç. Carles Ribé va destacar “la importància que una entitat local faci 50 anys, per la qual cosa estem molt contents i l’hem volgut dedicar una rambla, tal com ja hem fet amb els Diables i els Bastons”.

L’Esbart va oferir una petita actuació de tres balls a càrrec dels petits, els mitjans i els grans de l’entitat. Durant l’any, l´Esbart prepararà diferents actes commemoratius de l’aniversari, com una actuació dels exdansaires, un espectacle del cos infantil i juvenil, o l’estrena d´un nou espectacle per part del cos de dansa i exposicions, entre d’altres.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat