banner est whatsapp

Gran éxit de la jornada de portes obertes del nou hotel d´entitats Cal Freixas

L'Arboç, 29/03/2011

El passat dissabte 26 de març de 10 a 14 h es va celebrar a l´Arboç, en un ambient festiu, una jornada de portes obertes al nou equipament municipal Cal Freixas.


El passat dissabte 26 de març de 10 a 14 h es va celebrar a l’Arboç, en un ambient festiu, una jornada de portes obertes al nou equipament municipal Cal Freixas. La jornada, marcada per la gran assistència de públic, va transcórrer amb total normalitat i els ciutadans de l’Arboç van poder contemplar totes les estances del nou equipament de la mà dels directors de l’obra Josep Figuerola i Joan Canals, i dels regidors de la corporació local, que van realitzar les oportunes explicacions.

Aquest nou equipament compta amb més de 1200 metres quadrats construïts i conté, a part de l’Hotel d’Entitats, la llar de jubilats, un espai jove i un punt TIC. De moment, els jubilats estrenaran llar de jubilats i els Minyons de l’Arboç ja podran anar a fer els seus assajos. A partir d’aquí, paulatinament s’aniran adequant la resta d’espais, fins donar cabuda a la resta d’entitats de la vila en el que serà l’hotel d’entitats, així com l’espai jove.

La remodelació de Cal Freixas s’ha portat a terme salvaguardant els aspectes tipològics rellevants d’acord amb la catalogació d’edifici històric. L’edifici reformat té una superfície construïda total de 1.232,80 m2, consta de 4 plantes, i la directriu del projecte ha estat la salvaguarda dels valors culturals i patrimonials de l’edifici una vegada identificats els valors arquitectònics d’acord amb l´Estudi Tipològic.

L’equip de govern es mostra satisfet perquè aquest espai social i cultural per a totes les edats ja és una realitat. L’alcalde, Carles Ribé, ha explicat que “malgrat la greu situació econòmica que estem vivint, l’Arboç és viu i es continuen tirant projectes endavant, com aquest”.

Font: Ajuntament de l´Arboç

[título de la foto]
[título de la foto]
[título de la foto]
[título de la foto]
[título de la foto]
[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat