banner est whatsapp

La Biblioteca Municipal de l´Arboç rep prop de 42.000 visitants a l´any

L'Arboç, 21/04/2011

La Biblioteca Municipal de l´Arboç va rebre durant el 2010 41.877 visites, de les quals, 10.560 van ser usuaris d´Internet. A més, al llarg de l´any es van fer 24.225 préstecs.


La Biblioteca Municipal de l’Arboç va rebre durant el 2010 41.877 visites, de les quals, 10.560 van ser usuaris d’Internet. A més, al llarg de l’any es van fer 24.225 préstecs.

Aquestes dades es desprenen d’un estudi realitzat per la Generalitat de Catalunya, que demostra el gran èxit de la biblioteca arbocenca, en comparació amb altres biblioteques de poblacions similars en quant a número d’habitants. Així, comptant per dia, la biblioteca de l’Arboç rep 161 visitants, davant els 107 de la de Constantí, els 12 de la de Riudoms o els 22 de la Vandellós- l’Hospitalet de l’Infant.

Pel que fa al número de préstecs realitzat al dia, a la biblioteca de l’Arboç es fa una mitjana de 93 al dia, molt per sobre d ela resta, que es situen entre els 13 i els 87 préstecs diaris.

La Biblioteca Municipal de l’Arboç, ubicada en un edifici emblemàtic, l’antic escorxador, és un equipament municipal de proximitat, que forma part de la Xarxa de Biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, d’accés lliure i gratuït a tothom, que treballa per oferir recursos i serveis diversos per atendre les necessitats dels ciutadans pel que fa a l’educació, la informació i el desenvolupament personal, així com esdevenir un referent cultural, tecnològic i de promoció de la lectura a l’Arboç.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat