banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç informa sobre una vaga de recollida de brossa de durada indefinida a partir del dia 26 d´abril

L'Arboç, 22/04/2011

La vila patiria els efectes de la vaga tot i que l´ajuntament es troba al corrent en els pagaments a les empreses responsables de la recollida i gestió dels residus.


US INFORMEM QUE EL SINDICAT CCOO I EL COMITÈ DE VAGA DE LES EMPRESES COSBAPSA I ANDRES ALCANTARA HAN CONVOCAT UNA VAGA AMB CARÀCTER INDEFINIT A PARTIR DE LES 00:00 HORES DEL DIA 26 D’ABRIL DE 2011, RESPECTE DEL SERVEI DE RECOLLIDA DE LA BROSSA AL MUNICIPI DE L’ARBOÇ.

AQUESTA CONVOCATÒRIA DE VAGA TAMBÉ AFECTA ALS MUNICIPIS DE TORREDEMBARRA, RODA DE BARA, CREIXELL, BELLVEI, LLORENS DEL PENEDÈS, TORRE DE CLARAMUNT, BONASTRE, SANT JOAN DE MEDIONA I LA BASE LOGISTISCA DEL VENDRELL, SEGONS CONSTA AL COMUNICAT QUE HAN ADREÇAT DES del SERVEI DE NEGOCIACIÓ I REGISTRES LABORALS DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS I QUALITAT EN EL TREBALL DEL DEPARTAMENT D’EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Al respecte des de l’Ajuntament volem manifestar que:

1.- L’Ajuntament de l’Arboç es troba al corrent de pagament amb l’empresa que te adjudicada la recollida dels residus sòlids urbans i el seu transport a planta de tractament.

2.- L’Ajuntament de l’Arboç no entén, ni comparteix, els motius pels quals EL SINDICAT CCOO I EL COMITÈ DE VAGA DE LES EMPRESES COSBAPSA I ANDRES ALCANTARA han inclòs dins de la convocatòria de vaga a l’Ajuntament de l’Arboç

3.- L’Ajuntament de l’Arboç ha fet arribar a la DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS I QUALITAT EN EL TREBALL DEL DEPARTAMENT D’EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA una proposta de serveis mínims que ha de ser ratificada per aquesta Direcció General.

4.- Demanen a la població que davant d’aquesta situació s’esforci en fer una gestió dels residus encara més acurada, que en la mesura que li sigui possible miri de generar el mínim de residus i que faci un bon us dels serveis mínims que es dictin per part DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS I QUALITAT EN EL TREBALL DEL DEPARTAMENT D’EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, i dels quals s’hi informarà puntualment.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
dfgfjhgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat