banner est whatsapp

Avís important - Vaga recollida de brossa a l´Arboç

L'Arboç, 28/04/2011

Dilluns es va iniciar la vaga de l´empresa Andrés Alcántara en el servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.


Dilluns es va iniciar la vaga de l’empresa Andrés Alcántara en el servei de recollida de la brossa al municipi de l’Arboç.

Durant aquests dies NO S’HAN COMPLERT AMB EL SERVEIS MÍNIMS que es van dictar per part de la DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS I QUALITAT EN EL TREBALL DEL DEPARTAMENT D’EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA tot i els esforços de l’Ajuntament per a que es duguessin a terme.

L’Ajuntament continua treballant per a que aquests serveis es compleixin per tal de mantenir el poble en les millors condicions possibles.

Per aquest motiu s’ha posat a la vostra disposició contenidors a L’ÀREA D’EMERGÈNCIA DEL CAMP DE FUTBOL per poder abocar tota la brossa que genereu en el vostre domicili.

Us demanem que si trobeu els contenidors de selectiva plens no deixeu els residus a la via pública ja que també podeu utilitzar els contenidors ubicats a l’àrea d’emergència del camp de futbol.

Agraïm a tots els veïns i veïnes l’esforç realitzat durant aquests dies i us demanem que feu ús dels contenidors instal·lats a l’àrea d’emergència del camp de futbol durant el període de vaga.

L’Arboç, 28 d’abril de 2011.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat