banner est whatsapp

L´Ajuntament homenatja als nonagenaris en la festa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

L'Arboç, 02/05/2011

Un any més, la Lar Municipal de Jubilats de l´Arboç va celebrar la seva festa l´1 de maig. Enguany, però, per primera vegada s´ha celebrat amb un dinar al pavelló poliesportiu, al que van assistir més de 200 persones.


Un any més, la Lar Municipal de Jubilats de l’Arboç va celebrar la seva festa l’1 de maig. Enguany, però, per primera vegada s’ha celebrat amb un dinar al pavelló poliesportiu, al que van assistir més de 200 persones.

I com ja és habitual des de fa uns anys, l’Ajuntament de l’Arboç va homenatjar a les persones de la vila que al llarg de l’any passat van fer noranta anys. L’alcalde Carles Ribé, el primer tinent d’alcalde Joan Plana, i la regidora de Benestar Social Josefina Santasusagna, van lliurar un pin de plata amb la rèplica de l’escut de la vila que hi ha a la capella dels Dolors a Emiliano Zaera. A les altres tres persones nonagenàries, se’ls lliurarà al seu domicili.

Els assistents a la festa patronal de la Llar de Jubilats Municipal de l’Arboç també van gaudir d’un show d’animació i música ambiental i de ball amb el grup Quartz.

Font: Ajuntament de l´Arboç

Minut de silenci en memòria dels avis i àvies difunts
El president Peña fent el discurs
El Sr. Emiliano Zaera Gil, dona, autoritats i junta
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat