banner est whatsapp

Segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana a l´Arboç

L'Arboç, 03/05/2011

La plaça i el carrer Major de l´Arboç acolliran el proper dissabte 7 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.


La plaça i el carrer Major de l’Arboç acolliran el proper dissabte 7 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. Desprès de l’èxit de la primera fira, en aquesta nova edició ha crescut l’interès de les diferents marques per ser-hi presents, i més d’una vintena de parades mostraran als visitants les diferents varietats d’aquesta antiga beguda. La música tradicional serà present a la fira i diferents conjunts amenitzaran l’ambient durant tota la jornada. Aquesta fira, organitzada pel Ball de Diables de l’Arboç, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí.

En el decurs de la jornada tindrà lloc, també a la plaça Major, una gran botifarrada popular, on el visitant podrà veure en viu com es fabrica la botifarra, just al costat podrà contemplar com es va fent a la brasa i, finalment, podrà delectar-se amb el gust inconfusible d’una bona botifarra arbocenca feta al moment. Les empreses “Embutits Bundó” i “La botifarra de Can Ràfols” col·laboren en aquest acte.

Tots els visitants que adquireixin qualsevol producte en una parada seran obsequiats amb una entrada gratuïta al Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, que romandrà obert de les 10 a les 14h i de les 16 a les 20h.

Tanmateix, l’entitat organitzadora, el Ball de Diables de l’Arboç, aprofitarà la jornada festiva per realitzar la presentació e iniciar la venda dels diferents productes de la línia de marxandatge 2011 de la colla.

Visites gratuïtes a la Giralda i el Museu de Puntes al Coixí

La principal novetat d’aquesta segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana a l’Arboç és la campanya de promoció activada per la Unió de Comerciants de l’Arboç (UCLA), conjuntament amb la resta d’associacions de comerç de la comarca del Baix Penedès (El Vendrell, Calafell, Cunit i Masllorenç). Sota el lema “Mou-te pel Penedès; Comerç, Cultura i Gastronomia”, l’UCLA obsequiarà amb una entrada a la Giralda i una altra al Museu de Puntes a tothom que realitzi una compra en qualsevol de les botigues associades de l’Arboç. L’horari de visites gratuïtes de la Giralda de l’Arboç el proper 7 de maig serà de 12:30 a 13:30 h i de 18:30 a 19:30 h. Tanmateix, l’horari de visites gratuïtes del Museu de Puntes al Coixí serà de les 10 a les 14h i de les 16 a les 20h.

Per a més informació podeu trucar a:

Sra. Marisol (secretaria UCLA): 636 697 349

Sr. Joan Ruiz (Ball de Diables de l’Arboç): 686 723 184

Sr. Sergi Sedó (ajuntament de l’Arboç): 977 167 725

Font: Ajuntament de l´Arboç

cartell campanya UCLA
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat